Homøopatisk medicin

Homøopatisk medicin


Denne meget effektive naturmedicin virker ved at give impulser til kroppen, så kroppen selv bliver i stand til at overvinde sygdomme.

Herved undgås, at du gang på gang rammes af den samme lidelse.

Homøopatisk medicin giver aldrig egentlige bivirkninger og er et rent naturprodukt.

Homøopatisk medicin anvendes med lige stor virkning på unge som gamle.

Homøopatisk medicin har igennem 200 år været anvendt med stor succes i Europa, men har indtil for få årtier siden kun været lidt udbredt i Danmark.

I dag udbredes anvendelsen af homøopatisk medicin hastigt.Sådan indtager du din homøopatiske medicin korrekt:


 

Den største virkning af homøopatiske lægemidler opnås, når organerne ikke er beskæftiget med fordøjelse.

Indtag derfor helst de homøopatiske lægemidler ½-1 time før hovedmåltiderne eller lige før sengetid.

Homøopatiske lægemidler indtages bedst i lidt vand (ca. 5 ml.) i et snapseglas eller lignende. Behold vand + medicin i munden i ca. 10 sekunder inden det synkes. Ved ordination af flere homøopatiske lægemidler, tages midlerne enkeltvis med ca. ½ minuts mellemrum.

De homøopatiske lægemidler kan også dryppes direkte fra flasken i munden i en situation, hvor vand ikke er tilgængeligt. Sørg for at indtage medicinen i en ren mund. Spis og drik derfor ikke fra 10 minutter før du indtager medicinen til 10 minutter efter. 

Reaktioner:


Når den homøopatiske lægemiddel-impuls modtages af kroppen, opstår der reaktioner i kroppens biokemi. og organernes funktionsdygtighed optimeres. I denne proces vil der blive frigjort mange forskellige affaldsstoffer, der skal ledes ud gennem nyrer, lever, tarm, hud, lunger og slimhinder. Herved belastes kroppens biokemiske balance i en kortere tid, og der kan i de pågældende organområder opstå korterevarende reaktioner.


 

Symptomerne kan være i form af fordøjelsesproblemer, større eller mindre vandladning eller svedafsondring end normalt og mindre irritations-tilstande i huden - fx bumser, rødmen, eller tørhed. Også slimhinderne kan reagere med udskillelse af sekreter efter gamle indkapslede betændelsestilstande.

 

Disse reaktioner skal ikke forstås som bivirkninger, men blot som tegn på at kroppen frigør sig fra gamle affaldsstoffer. Kontakt mig, hvis du føler, at reaktionerne bliver ubehagelige. Dosis skal i så fald eventuelt reguleres.


Homøopatisk medicin