Nyt om helhedsbehandling
Nyt om Helhedsbehandling

Nyt om helhedsbehandling


VEGA-test

En VEGA-tester er et avanceret apparat, som bruges til at stille diagnoser med. En VEGA-test kan afgøre, hvad der er den egentlige årsag til din sygdom. Kun ved at kende den rigtige diagnose, kan sygdomme behandles effektivt. VEGA-testeren anvendes af læger, tandlæger og alternative behandlere over hele verden, og er et glimrende supplement til irisanalysen, når der skal stilles diagnoser.


Fordøjelsesproblemer

Mave- og tarmproblemer hører til de værste sygdomme. De har ansvaret for størstedelen af vores folkesygdomme. Forstoppelse, mavesyreproblemer, mavesår, oppustethed osv. er ikke bare ubehagelige problemer. De er ofte også årsag til andre problemer i kroppen. Løs problemet i tide! Send en mail og bestil pjecen om behandling af fordøjelsesproblemer. Eller bestil med det samme en tid til konsultation.


Candida svamp

Har du stor trang til sukker, slik og kager, og er du samtidig træt og har fordøjelsesproblemer, hovedpine eller hyppige betændelser og måske synlige svampeangreb på huden eller i slimhinderne? Så er din krop måske plaget af for meget candida svamp. Få en effektiv behandling og oplev et helt forandret liv. Send en mail og bestil pjecen om behandling af candidasvamp. Eller bestil med det samme en tid til konsultation.


Sportsskader

Sportsskader behandles med stor succes med massage, øreakupunktur og homøopatisk medicin. Bestil en tid til konsultation.


Mellemørebetændelse

Døjer du selv eller dine børn med mellemørebetændelse? Undgå dræn i ørerne og få løst problemet effektivt og på en naturlig måde. Send en mail og bestil pjecen om naturlig behandling af mellemørebetændelse. Eller bestil med det samme en tid til konsultation.


Knogleskørhed (osteoporose)

Stadig flere rammes af knogleskørhed – både kvinder og mænd. Med en rigtig kost og rigtig levevis i øvrigt kan sygdommens symptomer standses i deres udvikling og ofte bedres. Send en mail og bestil pjecen om naturlig behandling af knogleskørhed. Eller bestil med det samme en tid til konsultation.


Psoriasis

Alt for mange rammes af psoriasis uden at få en effektiv behandling. Mange plages i årtier af kløe og smerter. Undgå giftige cremer og stråler. Start en naturlig behandling. Send en mail og bestil pjecen om naturlig behandling af psoriasis. Eller bestil med det samme en tid til konsultation.


Hvilke helbredsproblemer kan bedst afhjælpes med alternativ behandling?

Mange kender enkelte eksempler på gode resultater med alternativ behandling. Men hvad er det egentlig muligt at behandle alternativt? Se under "Hvad kan jeg hjælpe med?" og se mulighederne. Du er også velkommen til at ringe til klinikken for at få uddybninger.


Uroligt hjerte (arytmier)

Med øreakupunktur kan man i flere tilfælde fjerne symptomerne, hvor hjertet slår uregelmæssigt. Herved kan man undgå den normale hjertemedicin og stødbehandlinger. Ring til klinikken og hør nærmere.