Homøopatisk medicin

Effektivt og uden bivirkninger

Til nogle behandlinger anvender jeg homøopatisk medicin. Denne meget effektive naturmedicin virker ved at give impulser til din krop, så kroppen selv bliver i stand til at overvinde sygdom. Herved kan det undgås, at du gang på gang rammes af de samme lidelser.

Homøopatisk medicin giver aldrig egentlige bivirkninger, og er et rent naturprodukt. Homøopatisk medicin anvendes med lige stor virkning på unge som gamle. Børn har ofte meget stor effekt af homøopatisk behandling.

Homøopatisk medicin har igennem 200 år været anvendt med stor succes i Europa, men har indtil for få årtier siden kun været lidt udbredt i Danmark.

I Europa er homøopatien særlig udbredt i Tyskland, England og Frankrig. Omkring 70 % af alle tyske og franske læger ordinerer jævnligt homøopatiske lægemidler.

I England har Londons Kongelige Homøopatiske Hospital eksisteret i over 100 år, og det engelske kongehus har brugt homøopatiske læger siden 1830. I dag er Kong Charles aktiv i den engelske debat til fordel for homøopatisk medicin.

Tilmeld mig nyhedsbrevet

Kontakt

Adresse:

“Stjerneskibet”, Havnegade 29, 3. sal, 5000 Odense C

Der er elevator i huset.
Der er gratis parkering.

Telefon: 2460 9757 (man.-tors. kl. 12-13)
Mail: helheder@hotmail.com

Om

Jeg er heilpraktiker, og har gennemgået den 3-årige uddannelse som naturmediciner i Tyskland og Danmark. Eksamineret af de tyske sundhedsmyndigheder. Jeg har praktiseret i klinikken siden 1995.

© Copyright • 2023 – Klinik for Helhedsbehandling I Mail: helheder@hotmail.com I Telefon: 2460 9757