Øreakupunktur

Hele kroppen i ét øre

I klinikken bruger jeg den franske øreakupunktur Auriculoterapi. Samtlige organer i kroppen er repræsenteret som zoner i øret. En skade eller belastning i kroppen vil derfor give et ømt punkt i øret. Jeg kan ved hjælp af dette mikrosystem finde frem til de punkter eller områder, som skal behandles.

Jeg behandler i nogle af de mere end hundrede akupunktur-punkter, mennesket har i øret. Fordelen ved øreakupunktur er, at behandlingen er hurtig, og at resultaterne normalt viser sig i løbet af kort tid.

Auriculoterapi er specielt vedegnet til funktionelle problemer i kroppen. Det kan være bevægelsesproblemer, rygproblemer, balanceproblemer og smerter (f.eks. ledsmerter og rygsmerter). Desuden anvender jeg auriculoterapi til at løse afhængighedsproblemer. Det kan være i forhold til tobak, mad eller alkohol.

Tilmeld mig nyhedsbrevet

Kontakt

Adresse:

“Stjerneskibet”, Havnegade 29, 3. sal, 5000 Odense C

Der er elevator i huset.
Der er gratis parkering.

Telefon: 2460 9757 (man.-tors. kl. 12-13)
Mail: helheder@hotmail.com

Om

Jeg er heilpraktiker, og har gennemgået den 3-årige uddannelse som naturmediciner i Tyskland og Danmark. Eksamineret af de tyske sundhedsmyndigheder. Jeg har praktiseret i klinikken siden 1995.

© Copyright • 2023 – Klinik for Helhedsbehandling I Mail: helheder@hotmail.com I Telefon: 2460 9757