Zoneterapi

Behandling gennem flere 1000 år

Under og på fødderne findes et fuldstændigt kort over, hvordan hver del af din krop har en zone på fødderne. Hvis der er ømhed i en zone, betyder det, at en del af kroppen ikke fungerer optimalt. Du vil kunne mærke det som smerter, træthed, utilpashed eller sygdom. Her er en ophobning af affaldsstoffer, og ilt og næringsstoffer har svært ved at nå frem til det syge eller belastede sted.

Når jeg trykker på en zone på din fod, så udvider blodkarrene sig i det pågældende organ/område. Det medfører et bedre kredsløb i organet. Det betyder, at affaldsstoffer transporteres væk, og at næringsstoffer og ilt hurtigere kommer til.

Samtidig vil der udløses endorfiner, som er kroppens egne morfinstoffer, hvilket giver smertelindring. 

Zoneterapi har været kendt i flere tusinde år – blandt andet i det gamle Egypten. I øjeblikket er zoneterapi den mest udbredte alternative behandlingsform i Danmark.

Zoneterapi er et glimrende supplement til behandling med f.eks. homøopatisk medicin, massage og øre-akupunktur. Men du kan også bestille en eller flere tider blot til zoneterapi. Se menuen ”Priser”

Tilmeld mig nyhedsbrevet

Kontakt

Adresse:

“Stjerneskibet”, Havnegade 29, 3. sal, 5000 Odense C

Der er elevator i huset.
Der er gratis parkering.

Telefon: 2460 9757 (man.-tors. kl. 12-13)
Mail: helheder@hotmail.com

Om

Jeg er heilpraktiker, og har gennemgået den 3-årige uddannelse som naturmediciner i Tyskland og Danmark. Eksamineret af de tyske sundhedsmyndigheder. Jeg har praktiseret i klinikken siden 1995.

© Copyright • 2023 – Klinik for Helhedsbehandling I Mail: helheder@hotmail.com I Telefon: 2460 9757